Totalrenovering 2005

torsdag, april 14, 2005

Byggingen begynnt

Ja, da er det en stund siden jeg skrev her. Tenkte jeg skulle skrive hver dag men når det ikke skjedde noe så hva skulle man så skrive? Mesteparten av tiden har gått til planlegging av bad og kjøkken forsåvidt.

Byggmester og fetter Tore kom fra Hallingdal for å hjelpe nivelere gulv og planlegge bestilling av gulvmaterial. Takk Tore!! Bestillte et lass fra Gaus.no, Gausdal landhandleri. Det ble levert på fortauet utenfor. Superbra service og billig er dem vist også. Hivde det inn vinduet og fikk trent samtidig. Sponplater til 90 kvm, lekter, isolasjon og plast.

Bjørn (pappa til elin) kom ned for å hjelpe til med byggingen. Vi har nå rettet opp gulvene i snart hele leiligheten. Fikk en diger slamsuger til å komme tømme tre rom for stubloftsleire så vi kan isolere. Bilen koster 2000 i timen men det var nødvendig og det er tipp topp å være der jobbe nå som det ikke ligger så mye dritt mellom bjelkelagene. Snart kommer det bilder ja.
Holder på hver dag denne uka da vi har ferie og kjenner at kontorkroppen ikke er vant til dette.

Nye bjelker skrudde vi inn fra siden inn i de gamle og rettet opp på den måten. Skiller ca 8 cm fra laveste til høyeste punkt gjennom hele.
Mye sittepåhuk arbeid og har oppdaget noen muskler jeg ikke trodde fantes. Sittepåhukmuskelen f.eks er en undervurdert muskel.

Jupp. Legger til litt mer detaljer på bildene som jeg skal legge inn.

Ståle

1 Comments:

  • Hmmmm, pussig at det ikke nevnes hvem som hjalp til med å få bort all planken fra gulv og vegger som er revet bort. Må være ren forglemmelse... ;-)

    By Anonymous Anonym, at onsdag, 27 april, 2005  

Legg inn en kommentar

<< Home