Totalrenovering 2005

lørdag, juli 30, 2005

Status i slutten av juli

Ja, da er vi i slutten av juli. Måneden har gått fort og for det meste gått med til skifte av tak i stue, nedskraping av murpuss murvegger, skraping av stukkatur og sparkling/pussing. Pluss kjøring av et gedigent lass med søppel. Kom ikke inn med den på Brobekk og måtte kjøre til Grønnmo. Lettere komme inn nå vi har små lass og ikke fyller Bernt sin kassevogn stappfull.
Daniel ødela seg da han skulle ordne noen småting i leiligheten til Bernt. Skulle bare koble over en ledning men tok ikke ut sikringen fordi da fikk kunne han jo ikke se. Hallo! Lommelykt? Endte med at han holdt i jordkabel og den ene strømkabel og ble en sikring selv. Hard kilevink og store sår i hånda. Ser ikke bra ut i d hele tatt og det har gått litt trått den siste uken. Legevakt og store bandasjer er det ikke lett mure med. Men han kommer seg vøtt...
Bildene taler for leilighetens standard men vi har tro på innflytting 1 september. Hva er oddsen for det? :-)
Neste uke blir det å skaffe noen deler av stukkatur fra gipsforum.no. Svensken lager jo de formene vi ønsker og er heller ikke dyr.
Daniel og Raphael fortsetter pusse/sparkle vegger og tak, grunning stukkatur kjøkken og stue, utforing kjøkken og stue og male kjøkkenet. Daniel skal også mure opp pipeløpet i stua slik vi skal ha den før vi setter inn peis.
Det går vel hele uka til dette. Håper at all grovarbeidet skal være gjort neste lørdag så vi kan konsentrere oss om maling, listverk, kjøkkenmontering fra leverandør, bygge bad, sette inn dører og legge gulv.
Oppdatering kommer i løpet av uka..